ÁSZF

InfoMedia Jognyilatkozat

 

Azzal, hogy belép az www.info-media.hu internet-oldalra, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem.

A www.info-media.hu internet-weboldal  már nem az InfoMédia Kiadó Kft.  tulajdona.

Az Info-Média.hu fenntart minden, az oldalak bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

Az Info-Média.hu előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos az oldalak egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. Az oldalak tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Az InfoMédia.hu oldalai teljes egészében – a reklámokkal, hirdetésekkel együtt – szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá az InfoMédia.hu előzetes írásbeli engedélye nélkül az oldal vagy lapok tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

Az InfoMédia.hu követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

Az oldalról és lapokról értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő

a) nem módosítja az eredeti információt,

b) az oldalra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

www.info-media.hu domainnév, valamint az “info-media.hu” név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag az InfoMédia.hu előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

 

Az 1992. évi LXIII. Tv. (A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról), az 1995. évi CXIX. Tv. (A kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név-és lakcímadatok kezeléséről) valamint a 2001. évi CVIII. Tv. (az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről) továbbá a 2008. évi XLVIII. Tv.(A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól) vonatkozó rendelkezései alapján Ön hozzájárul ahhoz, hogy adatainak megküldésével ill. azok átvételével a Infomédia.hu jelenlegi és jövőbeni telekommunikációs szolgáltatásai vagy más médiumai az Ön adatait a szükség szerint elvégzendő szerkesztési munkálatok, piackutatás, közvetlen üzletszerzés, vagy reklámküldés érdekében a hivatkozott jogszabályi előírások betartása mellett felhasználja. Felhívjuk figyelmét arra, hogy az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni a Info-Média.hu-nak küldött levélben  a info@info-media.hu címen. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk.

 

A hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

 

Az Info-Média.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Copyright 2018. Info-Média.hu Minden jog fenntartva

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük