Nyomtatás   Küldés e-mailben  Küldés e-mailben

Táblázatkezelési trükkök Excel 2007-ben

 • Rövid leírás
  Avagy: Ismerd meg 12 órában az Excel 2007 programot!

  Korábban sok vád érte a programfejlesztőket, amiért lassacskán már minden táblázatkezelési feladathoz "pilótavizsga" szükséges. Most elérkezett az a pont, amikor létrehozták az Excel táblázatkezelő új generációját, a 2007-es verziót, célszerű tehát felkészülnünk rá, hogy miként kezeljük ezt az új felületet!

  2008. júniusban indítjuk "Táblázatkezelési trükkök Excel 2007-ben" című ONLINE képzésünket, melynek célja, hogy segítse az átállást az új rendszerre, lépésről lépésre leírja az új program kezelésének minden tudnivalóját, és mindemellett hasznos segítséget nyújtson a leggyakoribb feladatok elvégzéséhez is!

  Vissza az elejére!

 • Leírás

  A képzésen azon ügyfeleink is részt vehetnek, akiknek nincs idejük, lehetőségük több hetes tanfolyamon elsajátítani a táblázatkezelés fortélyait! Online kurzusunk segítségével megspórolhatja az utazással töltött perceket. Szakértő tanárunk Dr. Pétery Kristóf online tanfolyamával könnyedén, otthonról sajátíthatja el az anyagot.


  Kinek ajánljuk?


  Képzésünket mindazoknak ajánljuk, akik valamilyen szinten már találkoztak az Excel táblázatkezelővel, és várható, hogy később esetleg akár a cégénél, akár az egyéni vállalkozásában is átállnak majd az új verzió használatára. Továbbá ajánljuk azoknak, akiknél előfordul, hogy nehézséget okoz egy-egy új program elsajátítása, illetve mindazoknak, akik nem akarnak lemaradni az informatikai versenyfutásban, és kollégáik segítségére szorulni.

  Miben különbözik az Excel 2007 a korábbi verziótól?

  1. Igen lényeges változtatás az új fájlformátumok bevezetése. A korábbi változatok xls. formátuma helyett új kiterjesztéssel találkozhatunk.


  2. A kezelőfelület szinte teljes mértékben átalakult. Megszűntek a hagyományos menük, helyettük szalagokat hoztak létre. A párbeszédpanelek száma is jelentősen csökkent.

  Hogy mindent megtaláljunk, amikor elindítjuk az új Excelt, fontos felkészülnünk ezekre a változásokra.

  Miért hasznos az Online Excel 2007 kurzus?


  • Képzésen otthonról, vagy akár munkahelyéről tanulhat, bármikor elkezdheti vagy szüneteltetheti a tanulást, így maga szervezheti tanulási idő- és munkarendjét,
  • A képzés 12 héten keresztül tart. A hetente megjelenő leckékhez internetes felületen bármikor hozzáférhet.
  • A leckék megjelenéséről a kurzus teljes időtartama alatt e-mailben értesítjük.
  • A feladatok lehetőséget kínálnak, hogy elsajátítsa egy teljesen új program kezelését, ezáltal bővítse ismereteit
  • Ez az eddig látott legolcsóbb és legmodernebb oktatási módszer.

  A tanfolyam a következő 12 leckét tartalmazza:

  1. Programtelepítés, eltávolítás, felhasználói felület

  A Microsoft Office 2007 rendszer telepítése némileg eltér a korábbiaktól. A részletes telepítés-leírás mellett megismerkedhetnek az ikonokkal, billentyűparancsokkal.


  2. Cellák kezelése és adatbevitel Excelben

  A táblázatkezelők legfontosabb funkciói a cellákhoz kapcsolódnak. Megmutatjuk, hogyan mozoghat a cellák között, hogyan jelölheti ki ezeket és hogyan vihet be a cellákba adatokat. Megkap minden fontos információt a cellatartalmak mozgatásáról, törléséről és táblázatokba való beszúrásáról.


  3. Számolás a cellák tartalmával

  Az Excel munkalapjainak legfontosabb szolgáltatásai a számolótáblák. Teljeskörű leírást kapnak a cellák és cellatartományok között műveleteket elvégzéséhez.


  4. Beépített függvények használata

  A Microsoft Office Excel sok beépített képletével ismerkedhetnek meg ebben a fejezetben. Ezek a függvények, amelyek végrehajthatnak egyszerű vagy összetett számításokat.


  5. Pénzügyi számítások

  A pénzügyi függvények segítségével sokrétű számítást tud majd végezni például értékpapírok jövedelmének, megtérülésének, kamatozásának, eszközök értékcsökkenésének meghatározására.


  6. Egyéni függvények készítése

  A beépített függvények lehetőségein túl egyéni függvényeket tanulhat meg kialakítani. Ezeket szemléletes példákon keresztül mutatja be a tananyag.


  7. Táblázatok formázása

  A beépített táblázattípusokon kívül új stílus kialakítását is megtanulják, melyekkel műveleteket hajthatnak majd végre. A cellastílusok alkalmazását, egyedi formázását, különféle számformátumokat és zárolást sajátítják el ebben a tananyagban.


  8. Diagramok készítése Excelben

  Az Excel 2007-ben készíthető diagramok széles tárházát mutatja be a fejezet.


  9. SmartArt ábrák készítése

  A szervezeti sémák és a szerkezeti diagramok beillesztésére szolgáló parancsok kiegészítője a SmartArt diagram, amely sokkal több lehetőséget biztosítanak és látványosabban formázható.


  10. Kimutatások

  Listák, adattartományok és táblák adatainak összesítésére és kimutatására készíthető kimutatások létrehozásáról kaphat tájékoztatást.


  11. Szűrések

  Oszlopfejjel rendelkező táblázatok adatainak különböző szűrési lehetőségeit taglalja a 11-es tananyag.


  12. Az Excel testreszabása

  Utolsó fejezetünkben a termékaktiválással és a program testre-szabásával foglalkozunk.

  A képzés ára: 11.990 Ft+áfa, mely magában foglalja a 12 lecke anyagát valamint az oktatóvideókat.

  Vissza az elejére!
 • Előadók/Oktatóink

  Dr. Pétery Kristóf PhD


  70 papíros és több mint 300 elektronikus, informatikai tematikájú szakkönyv szerzője. E könyvekből már több százezer példány jutott el az olvasókhoz. Két doktori fokozatát térinformatikából, illetve adatbázis-kezeléssel kapcsolatos disszertációval szerezte. Korábbi munkahelyei: Földmérő és Talajvizsgáló Vállalat, Ybl Miklós Műszaki Főiskola. Jelenleg az AEGON Magyarország Rt. Informatikai szakértője. Oktatott az Ybl Miklós Műszaki Főiskolán, az ESSCA Magyarország Gazdasági Főiskolán, a Gábor Dénes Műszaki Főiskolán, illetve az IBM Oktatási Központban.

  Vissza az elejére!

 • Szeminárium időpontja
  2008-03-31
  Időtartama
  12 HéT
  Jelentkezési határidő
  2008-03-23
  Kiadványmenedzser
  Hajduk Dóra

  (06-1) 814-8823
  Keresés
  Bejelentkezés
  Ingyenes hírlevelekJelenleg nincs hírlevél